pedagogika opiekuńczo-wychowawcza
Pewnie że dam znać, jeśli ty bedziesz coś wiedzieć to tez daj
wysłałam maila do dr Wysockiej w sprawie diagnostyki. Zobaczymy co i czy odpisze...
Ostatnio edytowany przez Miluie (2011-11-10 15:53:54)
Administrator
Napisałam do dziewczyny odnośnie diagnostyki, jak odpisze to wam tu wkleję..
Ja też dziękuję Ci Anuula bardzo, uratowałaś Nas
Czekamy na informacje o diagnostyce.
I oczywiście żenada jeśli chodzi o doinformowanie nas o tak podstawowych informacjach.
Ostatnio edytowany przez Kleo (2011-11-14 13:12:43)
Administrator
Nie ma za co:) gdybym wiedziała, wcześniej dałabym znać!
Odnośnie diagnostyki dostałam już odpowiedź i ta dziewczyna niestety nie musi jej odrabiać, więc też nie była na tych zajęciach.
Pozostaje tylko teraz czekać na odpowiedź prof Wysockiej, ponoć dziewczyny do niej pisały
Hej Ja dziś też dzwoniłam do dziekanatu i działu planowania i mi powiedzieli, że te różnice są jednak do zdawania na 3 semestrze... więc ja już nic z tego nie rozumiem.
Powiedzieli mi, że dla nas najważniejsze są wiadomości w sprawie różnic na tej stronie: http://www.pedagogika.us.edu.pl/index.p … ii-stopien
Ja już nic z tego nie rozumiem...
No co za osły, bo już inaczej nie powiem... Każdy mówi co innego... Najlepiej iść chyba osobiście do dziekanatu i dopytać, ale pewnie i tak nas odeślą do tego działu planowania... A ja kasę już wpłaciłam, mam nadzieję, że jeśli to ma być na 3 semestrze to oddadzą... Ale dziwne, że w planie faktycznie są teraz te przedmioty...
noo porażka jakaś z tym wszystkim a co do opłat to też mówi każdy inaczej tam, bo jedna osoba powiedziała, że przed się płaci, a druga, że dopiero po egzaminie trzeba zapłacić... a w planie są te przedmioty ale w bloku różnic programowych w 3 semestrze...
Nowy użytkownik
Hej Ludzie,
rozmawiałam dzis ostatecznie w dziekanacie i dla wszystkich osób siejących zamęt odnośnie różnic programowych :
nasz rok I nie zalicza w tym semestrze zadnego przedmiotu - mamy zaliczac przedmioty wg tabelki, która znajduje się na stronie www, którą kopiowaliśmy jak pisalismy podanie o różnice. w III sem zaliczamy dopiero poradnictwo a te różnice programowe, które są teraz I ODBYŁO SIĘ SPOTKANIE, NA KTÓRYM UCZESTNICZYŁO PARĘ OSOB Z NASZEGO ROKU są dla magisterki roku II, która teraz ma swój III sem a my przypominam mamy dopiero I - dlatego też wyniklo zamieszanie, dlaczego mamy w tabelce poradnictwo i diagnostykę w sem III a spotkania i plan zajec sa juz teraz. Oni w swoim pierwszym sem nie realizowali poradnictwa ani niczego tak jak my tylko dopiero w swoim drugim sem a teraz realizuja roznice z sem III.
nie macie się czym przejmować
pozdrawiam
Dyszy Karolina
starosta gr1